Operatorul Distributie Oltenia implementeaza masuri noi de siguranta in contactul direct cu utilizatorii de energie

0
119
Distributie Oltenia va restrange activitatea cu publicul din Centrele sale de Relatii cu Utilizatorii (judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea) incepand cu data de 20.10.2021. Canalele alternative de comunicare raman la dispozitia utilizatorilor. 
Siguranta consumatorilor de energie si a angajatilor proprii, alaturi de asigurarea continuitatii in alimentarea cu energie electrica, raman principalele preocupari ale operatorului Distributie Oltenia in contextul epidemiologic actual.
Astfel, Distributie Oltenia a decis implementarea unui set de masuri suplimentare, pentru diminuarea riscului de infectare cu SARS-CoV 2 in comunitatile in care opereaza:
  • Centrele de Relatii cu Utilizatorii Distributie Oltenia cu program cu publicul 1 zi pe saptamana sau 1 zi la doua saptamani (din localitatile Bechet, Filiasi, Orsova, Baia de Arama, Calimanesti, Corabia, Horezu si Vanju Mare) vor fi inchise temporar;
  • Pentru timp de asteptare minim, Distributie Oltenia recomanda programarea online a vizitelor. Utilizatorii care isi programeaza in prealabil vizitele in Centrele Distributie Oltenia vor avea intaietate la ghisee. Programarea este disponibila la https://programari.distributieoltenia.ro;
  • Numarul de ghisee deschise va fi de 3 in Centrele Distributie Oltenia din Craiova, Pitesti, 2 in Centrele din Targu Jiu, Slatina, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin si 1 ghiseu in Centrele din Alexandria, Dragasani, Campulung, Videle, Caracal, Bailesti, Rosiorii de Vede si Curtea de Arges.

Este important de precizat faptul ca masurile de protectie si regulile de distantare raman valabile in centre si pot fi consultate accesand https://bit.ly/3j1sOrkAici puteti accesa harta Centrelor de Relatii cu Utilizatorii.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.