Opinie : Craiova nu are nevoie de topuri . Are nevoie de o promovare reala ..

1
120

Toata Romania a ras de Craiova si postarile actualui edil in schimb eu am sa vin cu alta discutie . Nu este inventata de cineva , este un mod de promovare al acestui oras .

Decat sa cheltuim bani pe inscrierea pe diverse portaluri as aprecia daca am avea o strategie corecta pe termen mediu si lung in privinta promovarii orasului.

A existat un scandal cu delegatia tarii la New York la un anume targ .

Nu o sa discut nici despre acel eveniment penibil in schimb targurile de specialitate sunt cheia unei promovari reale.

Nu am sa spun acum ce sume au fost alocate pentru aceste topuri in schimb cu acei bani se putea face ceva de calitate si apoi orasul nostru sa fie prezent la targurile de turism .

O sa supar o parte din cititori cand o sa spun ca orasul arata altfel , nu bine sau foarte bine, dar exista o schimbare ..

Avem destule obiective care ar putea sa fie parte a unui tur al acestui oras.

Si in privinta cazarii avem destul de multe posibilitati care sunt prezente pe booking si care ar putea sa fie incluse intr-o prezentare cu care sa mergem la aceste targuri de turism .

Este nevoie de vointa si de un plan bine pus la punct .

Avem destui it-isti care pot face o prezentare impecabila a acestui oras iar administratia locala are destui oameni competenti care sa mearga la aceste targuri .

Cred ca aceasta este adevarata promovare .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.