Opriti abuzurile din Dolj ! Unele comune din Dolj au nevoie de tratament special la urmatoarele alegeri..

0
168

Alegerile Prezidentiale au fost inca un test picat de fortele de ordine iar acest lucru trebuie sa dea de gandit celor care guverneaza . Dolj este campionul abuzurilor si al evenimentelor in timpul alegerilor si chiar trebuie remediat acest lucru la alegerile urmatoare .

Nu este de apreciat si nici nu este o mandrie ca acest judet sa fie comparat cu vestul salbatic dar in unele cazuri chiar depasesc si aceasta comparatie ..

Citeste si :  Accident cu 14 victime la Isalnita !

Transportul electoral se poate opri daca este semnalat si se iau masuri imediate

Din pacate in Dolj listele suplimentare au fost cele care au facut diferenta , in acest context se poate lua masuri ca transportul electoral sa fie spre zero . Implicarea fortelor de ordine poate aduce transportul electoral la cifre mici daca se doreste acest lucru .

36.012 Votanți pe liste suplimentare si 4.509 Votanți cu urnă mobilă din 292.810 de votanti este o suma destul de mare ..

Suplimentarea fortelor de ordine – o solutie necesara ..

Citeste si :  Picatura de ISTORIE – 13 Octombrie

Tot la aceste alegeri prezidentiale am avut si unele incidente care au trecut in latura penala , amintim cazul comunei Carpen , este nevoie de suplimentarea fortelor de ordine .

Baronii PSD din comunele judetului Dolj , in disperare ca nu pot sa-si atinga targetul impus de partid , au recurs si la aceste metode iar lipsa fortelor de ordine si-a spus cuvantul . Am fost prezenti la IML si am vazut efectele unei altercatii iar prin acest articol tragem un semnal de alarma .

Citeste si :  Klaus Iohannis si-a prezentat programul prezidential “Impreuna pentru Romania normala”

Sunt foarte multe incidente , am reusit sa aducem o parte din ele dar inca sunt multe nesesizate . Facem apel la IPJ Dolj sa suplimenteze fortele de ordine la urmatoarele alegeri ca aceste evenimente sa devina istorie ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.