Panouri electorale si prost puse

2
197
Panouri electorale si prost puse 1
Panouri electorale si prost puse

Astazi am discutat despre problemele din campania electorala iar acum avem si o dovada ca in unele probleme am avut dreptate . Un candidat a facut o sesizare la Autoritatea Electorala Permanenta care a ajuns in posesia noastra .
“Panourile publicitare din dispozitia nr 3542, emisa de Primarul Municipiului Craiova In data de 10.05.2015 sunt insuficiente si nu acopera toate cartierele din Craiova. Amplasarea lor este facuta prost, ele fiind mai mult pitulate, decat puse la vedere.

In multe cartiere foarte mari din Craiova sunt puse decat intr-un singur loc.

Citeste si :  Ce ne asteapta pe 26 mai ? AEP a comandat in plus 2,5 milioane de buletine de vot pentru europarlamentare fata de numarul de votanti

Multe cartiere nu au nici macar un panou, ex : Raului, Lapus, Rovine 2 —Troaca, Romanesti, Simnic, Popoveni, Bariera Valcii, Selgros, Metro, Bordei, Drumul Muntenilor, Valea Fetii, Mofleni, George Enescu . Cu toate ca ,aceste panouri, sunt expuse la Parcul Romanescu si str Targului, ele nu deservesc Romanestiul, cum eronat e specificat in dispozitie, ele sunt in cart 1.Mai.

O situatie asemanatoare se intalneste si la panourlle amplasate la Parcul Tineretulul, ele apartin de Catargiu si nu de Mofleni. In Craiova sunt amplasate 138 de panouri in 34 de locatii, la aproximativ 270.000 de cetateni, toatal insuficiente!
Prin prezenta consider ca mi-a fost incalcat dreptul legal la promovare electorala, cred ca mal mult de 50% din craioveni nici macar nu stiu ca sunt alegeri la data de 11.06.2017, ceea ce incalca drepturile elementare ale cetatenilor de a fii informati.
Va rog sa reglementati urgent aceasta problema aparuta astefel incat toti candidatii sa beneficieze de o vizibilitate cat mai buna, iar cei care se fac vinovati de acest lucru sa fie trasi la raspundere.”

Citeste si :  Bugetul Rusinii .Presedintele Klaus Iohannis va sesiza CCR in privinta legii bugetului
Panouri electorale si prost puse 2
Panouri electorale si prost puse

 

Lasa un comentariu aici !

2 COMENTARII

  1. Nu stiam ca Jurnal de Craiova candideaza la Primaria Craiova :)))) Daca dati acesta adresa, va rog sa ne spuneti si cine a facut aceasta sesizare

    • Noi doar am pus o adresa ! Nu este facuta de noi doar ca suntem in campanie electorala si nu avem voie sa spunem despre un candidat … am sters acele date .. dupa campanie promitem ca va trimitem aceasta adresa daca chiar doriti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.