Papusile si povestile Teatrului Colibri Craiova se reunesc de Ziua Olteniei, la Centrul Multifunctional

0
477

Papusile si povestile Teatrului Colibri Craiova se reunesc de Ziua Olteniei, la Centrul Multifunctional 1Teatrul pentru copii si tineret Colibri verniseaza miercuri, 21 martie 2018, ora 11:00, la Centrul Multifunctional, expozitia de scenografie Cartea, papusa, povestea, expozitie itineranta, prezenta prima data la Arad, in anul 2014, la Festivalul International de Teatru de Animatie „EuroMarionete“. Expozitia reconstituie pentru publicul iubitor de teatru drumul povestii de la carte la spectacol, prezentand elemente de recuzita, decor si papusi din spectacolele ce i-au imbogatit repertoriul aproape 70 de ani.

Papusile si povestile Teatrului Colibri Craiova se reunesc de Ziua Olteniei, la Centrul Multifunctional 2

Din 2014, expozitia si-a continuat calatoria, poposind in Oltenia la Galeria Artis a Muzeului Judetean Olt din Slatina, la Muzeul Judetean Gorj „Alexandru Stefulescu“ de la Targu Jiu, in Castelul de Apa din Drobeta Turnu Severin, precum si in Sala Studio a Teatrului Colibri.

Expozitia de scenografie Cartea, papusa, povestea va putea fi vizitata la Centrul Multifunctional, in perioada 21 – 31 martie 2018, intre orele 10:00 – 16:00, intrarea fiind libera!

Tot pe 21 martie, Teatrul Colibri celebreaza, in cadrul Saptamanii Teatrului, Ziua Internationala a Marionetistilor si Papusarilor, cu Porti Deschise, ateliere de creatie, teatru interactiv, cu expozitia foto Atitudini – Marcel Iures in imagini, evenimente organizate la sediul institutiei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.