Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » Participantii de la Neversea au inrosit liniile 112! – Aproape 1.000 de interventii de urgenta

Participantii de la Neversea au inrosit liniile 112! – Aproape 1.000 de interventii de urgenta

Peste 40 de amenzi au fost aplicate pe parcursul celor patru zile si patru nopti de desfasurare a Festivalului de muzica electronica Neversea, de pe Plaja Modern, din Constanta, informeaza un comunicat al Gruparii Mobile de Jandarmi (GMJ) Tomis, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, lucratorii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) si cei ai structurilor din Sistemul National de Ordine si Siguranta Publica, precum si Politia Locala Constanta, care au asigurat masurile de ordine si siguranta pentru participantii la festivalul maraton de muzica electronica Neversea, de pe Plaja Modern, au constatat 41 contraventii pentru care au aplicat amenzi in valoare de 3.150 lei, majoritatea incidentelor fiind pe fondul consumului de alcool, nerespectarea masurilor de ordine, injurii, provocare si participare la scandal.

“De asemenea, au mai fost aplicate doua sanctiuni pentru incalcarea normelor de aprobare a procedurii de autorizare a zborurilor in spatiul aerian national, cu aparate de tip drona, si s-a intervenit medical in 838 de cazuri, 15 persoane fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate”, se arata in comunicatul GMJ Tomis.

Lasa un comentariu aici !
Ajuta si tu Jurnal de Craiova!
Citeste si :  Festival International dedicat Tinerilor Regizori prima editie

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.