Patronul stației GPL din Crevedia răstoarnă ipotezele anchetatorilor

0
956

Patronul stației GPL din Crevedia, Ionuț Doldurea, răstoarnă ipotezele anchetatorilor și spune că este exclus ca incendiul care a rezultat în 58 de victime și doi morți să fi fost cauzat de o țigară aprinsă și aruncată în mod neglijent.
Ionuț Doldurea spune că așa a vrut Dumnezeu, ca în acea zi să fie acolo mai multe cisterne cu gaz. Iată ce a declarat acesta pentru PRO TV.

„Reporter: V-aţi dumirit ce s-ar fi putut întâmpla acolo?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL: Nu ne e clar, dar în niciun caz nu a fost vorba de o țigară, cum am auzit. Acolo nu era punct de lucru, nu se comercializa GPL către populație, se închisese punctul de lucru cu vreo 3 ani înainte. Acolo erau o parcare și o clădire unde șoferii își făceau pauzele și dormeau și aveau bucătărie și baie.

Reporter: Și manevrele acelea de transfer dintr-o cisternă în alta erau operațiuni normale sau a fost una accidentală?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL: nu știu de așa ceva, noi nu am încuviințat așa ceva.

Reporter: Şi practic, după închiderea punctului de lucru, acolo nu se mai făceau operațiuni cu GPL, dar erau parcate aceste cisterne?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL: Da, erau parcate cisternele. Din păcate, s-a întâmplat într-o sâmbătă când erau mai puțin de muncă și erau mai multe cisterne acolo parcate. Dacă ar fi fost în timpul săptămânii nu erau. Așa a vrut Dumnezeu, sper să ne ierte.

Reporter: Acele cisterne erau în proprietate a firmei dvs. sau erau doar niște chiriași?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL: Nu! Erau ale noastre. Cu ele făceam distribuție către punctele noastre de lucru și către alți clienți.

Reporter: Și știați despre această operațiune de transvazare dinainte?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL: Nu, nu.

Reporter: Deci nu ați fost avertizat sau anunțat sau să dați să vi se ceară undă verde?

Ionuţ Doldurea, patronul staţiei GPL Nu. În mod normal cisterna încărca și descărca la clienți, nu făcea manevre de mutare a mărfii dintr-o parte în alta.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.