Patronul unui ștrand, băgat în comă de clienți recalcitranți

0
632

Un bătrân din Reşiţa, patronul unui ştrand din oraş, a ajuns în comă la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de un tânăr căruia i-a cerut să respecte regulile şi să nu aducă mâncare şi băutură cumpărată din afara ştrandului.

Conflictul a început în momentul în care mai mulţi tineri din grupul cu care agresorul se relaxa la ştrand au adus mâncare şi băutură pe care le-au cumpărat din afara localului. Patronul, un cetățean turc în vârstă de 73 de ani, stabilit de mulți ani în Reşiţa, i-a cerut tânărului de 25 de ani să respecte regulile sau să părăsească ştrandul. Tânărul a început să îl lovească pe patronul ştrandului cu pumnii, iar apoi, după ce acesta din urmă a căzut la pământ, a continuat să îl lovească cu picioarele în cap.

Yusuf Dogan, patronul ştrandului, a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa, acolo unde a şi intrat în comă, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara.

Medicii de acolo l-au operat de urgenţă şi i-au eliminat cheagurile de sânge de pe creier, iar apoi familia a făcut cerere pentru a-l transfera la un spital din Istanbul, acolo unde a şi fost dus, cu un avion medical, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Bătăușul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.