Patru ATV-uri ce vor fi utilizate in situatii de urgenta au fost livrate Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj

0
162

Este vorba de o achiziție realizată în cadrul unui proiect transfrontalier cu finanțare europeană accesat de Consiliul Județean Dolj pentru creșterea reacției autorităților de intervenție la situațiile de urgență din zona tranfrontalieră, de tipul incendiilor forestiere.

Acest lot de ATV-uri cu remorcă este ultimul ce a fost achiziționat prin acest proiect de către IJJ Dolj, după ce au fost livrate deja 3 mașini de tip SUV cu pick-up, 16 echipamente speciale de protecție impotriva incendiilor, 4 dispozitive de vedere pe timp de noapte, 4 generatoare de curent electric portabile și un proiector electric.

Proiectul Consiliului Județean Dolj s-a realizat în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dolj, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia și primăria Lom, din Bulgaria. Valoarea totală a achizițiilor realizate în cadrul proiectului pentru IJJ Dolj se ridică la 217.000 euro, în timp ce valoarea totală este de aproape un milion de euro.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.