Pe vreme de restrictii COVID-19, daca ai fost implicat intr-un ACCIDENT rutier, constatarea daunei se face ONLINE

1
255

Euroins Romania Asigurare Reasigurare a lansat, incepand de luni, o aplicatie online de constatare a daunelor, pentru a permite pastrarea distantarii sociale recomandata de autoritati, pe fondul epidemiei de coronavirus, a anuntat compania de asigurari.

Potrivit unui comunicat de presa al asiguratorului, persoanele care trebuie sa isi repare autovehiculele in baza unei polite RCA emisa de Euroins Romania au posibilitatea, ca alternativa la deplasarea la centrele de dauna ale companiei, sa completeze formularul de la adresa online https://dauneonline.euroins.ro. Acestia pot incarca, de asemenea, documentele solicitate, precum si fotografii ale bunului avariat.

Din momentul trimiterii formularului digital, Euroins Romania va raspunde in termenul precizat de legislatie, “cu toata promptitudinea”, prin deschiderea unui dosar de dauna sau prin solicitarea de informatii suplimentare.

Reprezentantii companiei de asigurari precizeaza ca, odata dosarul de dauna deschis, procedura urmeaza pasii descrisi in legislatia curenta.

Noua aplicatie va fi disponibila in curand si pentru sistemele de operare Android si iOS.

Euroins Insurance Group (EIG) AD este unul dintre cele mai mari grupuri independente de asigurari care opereaza in regiunea CEE/SEE/CIS. Compania este concentrata pe oferirea unei game largi de produse de asigurari generale, de sanatate si de viata.

Grupul, cu sediul central in Bulgaria, opereaza in noua tari europene si detine subsidiare de asigurari in Bulgaria, Romania, Macedonia de Nord, Ucraina si Georgia. EIG opereaza, de asemenea, in Grecia si Rusia si detine o companie de asigurari de nisa in Spania si Italia.

In prezent, grupul de asigurari are peste 2,5 milioane de clienti si mai mult de 3.000 de angajati.

In 2017, agentia internationala de rating financiar a acordat Euroins Romania, cea mai mare companie din cadrul EIG, ratingul de asigurator de nivel “BB-” cu perspectiva stabila.

EIG este o subsidiara a Eurohold Bulgaria, grup independent de top care opereaza in regiunea CEE/SEE/CIS, listat la bursele din Sofia si Varsovia. Eurohold Bulgaria activeaza in operatiuni de asigurari, leasing, vanzari auto, management de active si investitii.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.