Peluza Nord nu respecta regulile de distantare ? Fortele de ordine sunt paznici …

0
148

Sustinatorii echipei CSU Craiova au asteptat jucatorii la cantonamentul din Lunca iar numarul lor a fost peste 200 .. Cu tot arsenalul pirotehnic , Peluza Nord a „reusit” sa nu respecte normele de distantare …

Nici locul unde au vazut meciul nu a fost respectata distantarea ne-au transmis unele surse ..

Ne intrebam ce fac fortele de ordine in acest caz . Probabil ca sunt paznici doar atat ca nu cumva sa vina altii sa le strice atmosfera ..

Citeste si :  Fotbal : Original versus clona ! Universitatea Craiova intalneste CSU Craiova la fotbal virtual ..

Cerem sa se respecte legea si sa se ia unele masuri . Daca in locul in care au vazut meciul nu avem nici o dovada , Ziarul Cuvantul Libertatii a pus la dispozitie un material intreg .

„Fanii nu s-a lasat mai mai prejos si circa 200 s-au strans aproape de miezul noptii sa astepte echipa la cantonamentul din Lunca Jiului. Ultrasii au sosit din toate colturile orasului pentru a-i felicita pe favoriti si pentru a le confirma ca le sunt aproape in lupta pentru titlu. Zeci de torte au luminat calea autocarului pe drumul de la stadion la cantonament, iar Cicaldau si compania au fost intampinati cu scandarea „Faceti-ne o bucurie, aduceti titlu-n Banie!”, dar si cu imnul Stiintei.”  se mentioneaza in ziar ..

Citeste si :  Adrian Mititelu jr., despre derby-urile de la Craiova : Primul meci va fi mai greu, există orgolii mari!

In fotografie sunt alaturi de cei din Peluza Nord si jucatorii CSU Craiova ..

Asteptam un punct de vedere al autoritatilor …

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.