Home » Sport » Fotbal » PELUZA SUD : SOLIDARITATE DINCOLO DE ORICE RIVALITATE

PELUZA SUD : SOLIDARITATE DINCOLO DE ORICE RIVALITATE

Share ..

SOLIDARITATE DINCOLO DE ORICE RIVALITATE PELUZA SUD CRAIOVA 1997 scoate la licitatie tricoul de joc al echipei FC U CRAIOVA  plus stickere P. S.’97.Banii obtinuti vor ajunge in contul deschis pentru CUCU, membru PCH. Pretul de pornire e 300 de lei iar cei ce vor sa liciteze sunt rugati sa sune la numarul de telefon:0765402621 Licitatia se va termina miercuri 11 octombrie la ora 12.

Suma la care a ajuns licitatia este de 800 de lei a fost facuta de un cunoscut artist din Romania.

UNITATE. SOLIDARITATE. OMENIE. PRIN ASTA SE DIFERENȚIAZĂ OAMENII. UN SUPORTER DINAMOVIST ESTE GREU ÎNCERCAT ȘI CU AJUTORUL NOSTRU NU VA PIERDE LUPTA CU VIAȚA. DOAR CĂ PENTRU A REUȘI O MINUNE ARE NEVOIE DE O SUMĂ FOARTE MARE DE BANI PENTRU UN TRATAMENT COSTISITOR CA SĂ-ȘI REVINĂ DUPĂ CE BOALA SECOLULUI, CANCERUL, I-A AFECTAT MAJORITATEA ORGANELOR INTERNE.

Dan Cucu, 34 de ani, membru al peluzei Cătălin Hîldan este internat acum la clinica Acibadem din Turcia și deja a început chimioterapia. El are o parte din banii necesari, dar tratamentul în sine costă aproape cât un apartament de două camere în București.

Dan Cucu

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal / Liga Doljului – Andrei Preda,FC U Craiova : A fost un meci destul de greu , vremea nu a fost de partea noastra.

Fc U Craiova isi continua drumul spre divizia C adjudecand a 9-a victorie ! Ieri au castigat impotriva Echipei de...

Închide