PELUZA SUD : SOLIDARITATE DINCOLO DE ORICE RIVALITATE

0
102

PELUZA SUD : SOLIDARITATE DINCOLO DE ORICE RIVALITATE 1SOLIDARITATE DINCOLO DE ORICE RIVALITATE PELUZA SUD CRAIOVA 1997 scoate la licitatie tricoul de joc al echipei FC U CRAIOVA  plus stickere P. S.’97.Banii obtinuti vor ajunge in contul deschis pentru CUCU, membru PCH. Pretul de pornire e 300 de lei iar cei ce vor sa liciteze sunt rugati sa sune la numarul de telefon:0765402621 Licitatia se va termina miercuri 11 octombrie la ora 12.

Suma la care a ajuns licitatia este de 800 de lei a fost facuta de un cunoscut artist din Romania.

Citeste si :  Fotbal / Cupa Romaniei : FC U Craiova debuteaza pe 1 august 2018

PELUZA SUD : SOLIDARITATE DINCOLO DE ORICE RIVALITATE 2

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

UNITATE. SOLIDARITATE. OMENIE. PRIN ASTA SE DIFERENȚIAZĂ OAMENII. UN SUPORTER DINAMOVIST ESTE GREU ÎNCERCAT ȘI CU AJUTORUL NOSTRU NU VA PIERDE LUPTA CU VIAȚA. DOAR CĂ PENTRU A REUȘI O MINUNE ARE NEVOIE DE O SUMĂ FOARTE MARE DE BANI PENTRU UN TRATAMENT COSTISITOR CA SĂ-ȘI REVINĂ DUPĂ CE BOALA SECOLULUI, CANCERUL, I-A AFECTAT MAJORITATEA ORGANELOR INTERNE.

Dan Cucu, 34 de ani, membru al peluzei Cătălin Hîldan este internat acum la clinica Acibadem din Turcia și deja a început chimioterapia. El are o parte din banii necesari, dar tratamentul în sine costă aproape cât un apartament de două camere în București.

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului : Claudiu Balan,FC U Craiova la finalul meciului FC U Craiova – Viitorul Carcea 5-3
PELUZA SUD : SOLIDARITATE DINCOLO DE ORICE RIVALITATE 3
Dan Cucu
Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.