Home » Administratie » Administratie Dolj » “PENTRU DOLJ” acest proiect are ca obiectiv promovarea Doljului şi atragerea investitorilor

“PENTRU DOLJ” acest proiect are ca obiectiv promovarea Doljului şi atragerea investitorilor

“PENTRU DOLJ” acest proiect are ca obiectiv promovarea Doljului şi atragerea investitorilor

Consilierul Judetean Raducea Isidor a adus pe blogul personal inca un subiect de interes atat pentru Consiliul Local cat si pentru Consiliul Judetean care trebuie să aibă o politică intensivă şi multianuală de promovare a Doljului în mediul de afaceri european.

Oportunităţile de afaceri din cele două parcuri industriale din Dolj S.C. PARC INDUSTRIAL S.A. şi S.C. HIGH-TECH INDUSTRY PARK CRAIOVA S.A., calitatea forţei de muncă, calitatea infrastructurii (în special aeroportul internaţional din Craiova) şi facilităţile oferite trebuie prezentate investitorilor străini de către Consiliul Judeţean.

Citeste si :  Baroul Bucuresti a castigat Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani

În acest sens propun, prin acest proiect, Consiliului Judeţean Dolj să participe la cel mai mare târg de investiţii imobiliare din Europa, precum şi cel mai important eveniment de promovare a regiunilor în faţa reprezentanţilor de top ai mediului de afaceri european, Târgul EXPO REAL, care va avea loc la Munchen, Germania. Consider că participarea şi implicarea activă a Consiliului Judeţean la Târgul EXPO REAL din Munchen este un bun prilej de promovare a Doljului în rândul investitorilor europeni.

“PENTRU DOLJ” acest proiect are ca obiectiv promovarea Doljului şi atragerea investitorilor

“PENTRU DOLJ” acest proiect are ca obiectiv promovarea Doljului şi atragerea investitorilor

La acest târg, peste 1.700 de expozanţi îşi prezintă produsele şi serviciile investitorilor pe o suprafaţă de expunere de 64.000 metri pătraţi, peste 37.000 participanţi din cca. 74 de ţări, jurnalişti şi reprezentanţi ai mass-mediei, numărul estimativ de vizitatori este 150.000.

EXPO REAL este o oportunitate de a te face auzit, de a prezenta ceea ce ai de oferit la un număr impresionant de vizitatori, interesaţi doar de a-şi extinde afacerile în afara graniţelor.

 

Lasa un comentariu aici !
Ajuta si tu Jurnal de Craiova!
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

One comment

  1. Barbu Marcel Lucian

    … Sunt incantat sa aud despre aceste ambitii benefice judetului nostru ! Succes !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.