Home » Actualitate » Eveniment » Pentru prima data la Craiova! Turneu national pentru cea mai cautata profesie din lumea modei

Pentru prima data la Craiova! Turneu national pentru cea mai cautata profesie din lumea modei

Share ..

Pentru prima data la Craiova! Turneu national pentru cea mai cautata profesie din lumea modei

Pentru prima dată în România, Luxury Academy, academie internațională specializată în hair style, make up, fashion design, consultanță de imagine și fotografie de modă organizează un turneu național de casting de talente pentru a alege viitorii consultanți de imagine din 9 orașe: Ploiești, Botoșani, Cluj-Napoca, Craiova, Timișoara, Constanța, Iași, București și Brașov.

Dumincă, 14 mai, turneul va ajunge la Craiova, la Hotel Europeca și castingul se va desfășura între orele 10:00 și 17:00.

Cei selecționați la casting vor trece în următoarea etapă și vor pleca pe o navă de croazieră în Europa și chiar pot face parte dintr-un reality Show, care se va difuza pe un post de televiziune național.

Participanții au ocazia să învețe de la profesori din Milano precum Matteo Osso – critic de modă, fashion stylist; Milo Sabariz – profesor la școli de Fashion din Londra și hair stylist; Simone Marulli – fashion designer; Manuela Faganelli – consultant de imagine pentru VIP din politică, Tv, divertisment și business.   

Consultanța de imagine a devenit una dintre principalele “must-uri” atunci când vorbim despre lumea modei sau despre un spectacol, iar domeniul cere din ce în ce mai multe certificări concrete.

Asadar , cei care doresc o astfel de cariera sunteti asteptati si in Craiova !

 

 

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Bucurie in Miscare ajunge si la Craiova

Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România, vine la Craiova! În zilele de 13 și...

Închide