Pentru prima data la Craiova! Turneu national pentru cea mai cautata profesie din lumea modei

0
156
Pentru prima data la Craiova! Turneu national pentru cea mai cautata profesie din lumea modei 1
Pentru prima data la Craiova! Turneu national pentru cea mai cautata profesie din lumea modei

Pentru prima dată în România, Luxury Academy, academie internațională specializată în hair style, make up, fashion design, consultanță de imagine și fotografie de modă organizează un turneu național de casting de talente pentru a alege viitorii consultanți de imagine din 9 orașe: Ploiești, Botoșani, Cluj-Napoca, Craiova, Timișoara, Constanța, Iași, București și Brașov.

Dumincă, 14 mai, turneul va ajunge la Craiova, la Hotel Europeca și castingul se va desfășura între orele 10:00 și 17:00.

Citeste si :  Cat dureaza sa astupi o groapa in Craiova ?

Cei selecționați la casting vor trece în următoarea etapă și vor pleca pe o navă de croazieră în Europa și chiar pot face parte dintr-un reality Show, care se va difuza pe un post de televiziune național.

Participanții au ocazia să învețe de la profesori din Milano precum Matteo Osso – critic de modă, fashion stylist; Milo Sabariz – profesor la școli de Fashion din Londra și hair stylist; Simone Marulli – fashion designer; Manuela Faganelli – consultant de imagine pentru VIP din politică, Tv, divertisment și business.   

Consultanța de imagine a devenit una dintre principalele “must-uri” atunci când vorbim despre lumea modei sau despre un spectacol, iar domeniul cere din ce în ce mai multe certificări concrete.

Asadar , cei care doresc o astfel de cariera sunteti asteptati si in Craiova !

Citeste si :  In plin turneu national, 5GANG lanseaza Tank

 

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.