Pescuitorii de perle la Opera Romana Craiova

0
429

Pescuitorii de perle la Opera Romana Craiova 1Pescuitorii de perle, productia Operei Romane Craiova, o creatie a regizorului francez l’Oiseleur des Longchamps, revine in aceasta saptamana in fata publicului craiovean.
Mai putin ascultata fata de mult indragita „Carmen”, compozitia lui Georges Bizet este o bijuterie muzicala cautata de melomani in intreaga lume.
Spectacolul Operei Romane Craiova a avut premiera in iunie 2017 si de atunci se bucura de succes in randul spectatorilor. Craiovenii pot asculta sau reasculta capodopera lui Bizet, sambata, 16 februarie 2019, de la ora 19.00, in sala Cercului Militar.
Renata Vari, soprana Operei Romane Craiova, va fi frumoasa Leïla, solistii italieni Allesandro D’Acrissa si Francesco Baiocchi vor interpreta Nadir si Zurga, iar baritonul craiovean Ioan Cherata va interpreta rolul Nourabad. Solistilor li se vor alatura Orchestra, Corul si Baletul Operei Romane Craiova, sub conducerea muzicala a maestrului Dumitru Carciumaru.
Rezervarile pot fi facute la agentia de bilete a Operei Romane Craiova din strada Mihai Viteazul nr. 7, la numarul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail [email protected] sau pe pagina www.operacraiova.ro.

Spectacolul Operei Romane Craiova este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al Consiliului Local Craiova.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.