>
Home » Administratie » Administratie Craiova » Peste 100 de copii au vizitat unitățile de pompieri din Dolj

Peste 100 de copii au vizitat unitățile de pompieri din Dolj

Mai multi elevi din Craiova, au trecut deja pragul unitatilor de pompieri peste 100 de copii, in cadrul programului “Scoala Altfel”. Astfel, in perioada 13 – 14 martie a.c., Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Oltenia” al judetului Dolj a avut portile deschise pentru a primi vizita tuturor prescolarilor si elevilor de la unitatile de invatamant din Craiova si din judet care vor sa afle cat mai multe despre activitatea salvatorilor.
Cei mici au avut prilejul sa vada autospecialele de interventie, echipamentele si mijloacele folosite in diferite situatii de urgenta de catre pompieri.

Sunt asteptati in zilele urmatoare, in cadrul aceluiasi program, alti copii doritori sa cunoasca,,tainele interventiei in situatii de urgenta”.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !
Citește articolul precedent:
Concert Paganini orchestrat si interpretat de violonistul Gabriel Nita

MUZICA UNESTE! VINERI, 16 MARTIE 2018, ORA 19:00 ORCHESTRA SIMFONICA A FILARMONICII “OLTENIA” prezinta CONCERT PAGANINI DIRIJOR GIAN LUIGI ZAMPIERI...

Închide