Peste 2500 de craioveni raman fara apa

0
353

Peste 2500 de craioveni raman fara apa potabila la robinete, pentru ca locatarii nu si-au achitat datoriile, se arata intr-un comunicat al Companiei de Apa Oltenia.

Compania anunta ca locatarii se pot folosi de apa potabila prin intermediul fantanilor stradale aflate in zona, incepand cu urmatoarea perioada:
• 17.07.2019 – Asociatia de proprietari Camin C2, Valea Rosie
• 24.07.2019 – Asociatia de proprietari Bloc 304+4B, Valea Rosie
• 31.07.2019 – Asociatia de locatari nr.9, 1 Mai
• 07.08.2019 – Asociatia de proprietari 21 Putnei
• 14.08.2019 – Asociatia de locatari nr.5, Valea Rosie .

Compania de Apa ii avertizeaza pe craioveni ca aceeasi masura va continua si in urmatoarea perioada daca nu-si vor plati datoriile.

“In ajutorul craiovenilor , reprezentantii Companiei de Apa vor monta 9 fantani stradale .
Datorita debitelor mari si in special a debitelor foarte vechi cumulate de o serie de asociatii de proprietari,s-au emis somatii catre asociatii si urmeaza in situatia in care asociatia nu se prezinta sa-si clarifice , sa incheie grafice de esalonare , sa plateasca o mare parte a datoriei ,urmeaza sa se inceapa o actiune de sistare a serviciilor .” a declarat Anca Balaceanu , director economic Compania de Apa Oltenia .

Visits: 14

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.