Petre Becheru : Delir penal în Primăria Craiova – Abuz în serviciu și uzurpare de calități oficiale pentru preamărirea Olguțaței

0
50

Petre Becheru explica situatia in care se afla Lia Olguta Vasilescu si aduce in discutie faptul ca cineva poate sa plateasca penal in aceasta situatie .. Pe pagina de socializare , Petre Becheru explica faptul ca depunerea în fața unui judecător este nulă.

“Delir penal în Primăria Craiova – Abuz în serviciu și uzurpare de calități oficiale pentru preamărirea Olguțaței
Cu toate că faraoanca nu a depus jurământul primar în fața Consiliului așa cum spune foarte clar legea, secretara Primăriei Craiova, numita Miulescu, i-a înmânat infractoarei Olguța, prin abuz în serviciu, însemnul demnității de primar – eșarfa tricoloră. Acceptând eșarfa, faraoanca a uzurpat funcția de Primar.
Uite așa, Olguța et comp. și-au mai tras un dosar penal.

PS. Depunerea în fața unui judecător este nulă și fără efect, în opinia mea. Nu am găsit articolul care să permită jurământul în fața unui judecător în condițiile în care consiliul local este constituit. Art.150 alin.(1) din Codul administrativ spune: „Primarul depune jurământul prevăzut la art. 117 în prima ședință privind ceremonia de constituire a consiliului local sau în fața judecătorului delegat, în camera de consiliu, în cazul în care prima ședință privind ceremonia de constituire a consiliului local nu are loc în termen de 60 de zile de la data alegerilor.” Deci în fața judecătorului se depune doar în situația în care nu a avut loc ceremonia de constituire (la Craiova a fost pe 30.10.2020). Altă prevedere nu găsesc…” a scris Petre Becheru pe reteaua de socializare.

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.