Picturi, colaje si pasteluri, in foaierul Teatrului Colibri

0
97

Picturi, colaje si pasteluri, in foaierul Teatrului Colibri 1Pictorita Lia Gaspar verniseaza marti, 11 iunie 2019, la Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova, la ora 18:00, expozitia de pictura, colaje si pasteluri „Simfonia culorilor“.

Curatorul expozitiei este criticul de arta Magda Buce-Radut.

„Personalitatea creatoare a artistei este relevata de o pictura somptuoasa intr-o gama cromatica rafinata, rembrandiana, cu fonduri intunecate, pe care stralucesc galbenurile de aur vechi.“ (Magda Buce-Radut, 8 decembrie 2009)

Lia Gaspar a urmat cursurile Scolii Populare de Arta „Cornetti“ din Craiova – sectia Pictura, la clasa profesorilor Ion Hagiescu si Paraschiva Mitrica si este absolventa a Institutului Politehnic din Timisoara. Prima sa expozitie personala, ce a reunit peste 140 de colaje pentru copii, a fost deschisa pe simezele Galeriilor „Cromatic“, unde ani la rand a continuat sa isi expuna creatiile.

Citeste si :  A trait intr-un „mic teatru mare“ ALEXANDRA DAVIDESCU (1931 - 2018)

De-a lungul timpului, lucrarile sale au mai putut fi admirate in expozitii personale sau de grup la Craiova, la Calafat, precum si in Bulgaria, la Vidin.

Lasa un comentariu aici !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.