Piesa despre Colectiv care a emotionat publicul Romanii au talent!

0
490

Piesa despre Colectiv care a emotionat publicul Romanii au talent! 1Un tanar in varsta de 20 de ani a emotionat juriul si publicul show-ului Romanii au talent cu o melodie rap proprie, subiectul principal fiind incendiul din clubul Coelctiv, in urma caruia 64 de oameni si-au pierdut viata.

Optic Andrei Catalin Huianu a prezentat la auditiile Romanii au talent o piesa ce a avut ca tema tragedia din Colectiv si incapacitatea autoritatilor de a salva vietile victimelor. Tanarul a fost aplaudat in picioare, iar membrii juriului i-au multumit pentru moment.
„Din pacate, subiectul compozitiei tale este unul care a marcat, marcheaza si va marca definitiv neputinta noastra de a face lucrurile cum trebuie. Un amestec de umanitate, de sacrificiu, de jertfa, au fost tineri care s-au intors de zeci de ori pentru a-si ajuta semenii. Cum au muls-o insa biserica, cei care trebuaiu sa intervina acolo si si-au dat cap in cap cu interventiile lor, lipsa organizarii in club. E o poveste care va ramane pana cand nu va mai avea sens. Pentru ca astazi, de exemplu, sa vorbesti despre Revolutie si despre tinerii care au fost pur si simplu casapiti acolo pentru oamenii de astazi pare ca a fost acum 200 de ani. Asta este soarta omenirii, soarta oamenilor este foarte dura. Uitam, bine ca ai consemnat acest lucru. Pana cand si el se va goli de sens si va veni o alta tragedie si alti politicieni si alti oameni care se vor da cap in cap“, a declarat Florin Calinescu la finalul momentului.
„Colectiv este de trei ani o rana deschisa, iti multumim foarte mult ca ai venit sa ne aduci aminte de lucrul asta. Poate intr-o zi vom incepe sa ne schimbam, pentru ca numai de noi depinde. Cat despre tine, am toate laudele, cred ca totul are sens, si ce ai facut tu, si ce am simtit noi“, a spus si Andi Moisescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Yanka - Never Give Up (videoclip nou)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.