Fotbal:Planul lui Razvan Burleanu: Cum vrea sa-l invinga pe Ionut Lupescu la alegeri

0
366
Planul lui Razvan Burleanu: Cum vrea sa-l invinga pe Ionut Lupescu la alegeri
Planul lui Razvan Burleanu: Cum vrea sa-l invinga pe Ionut Lupescu la alegeri

Razvan Burleanu are un plan bine conturat pentru a reusi sa invinga coalitia membrilor Generatiei de Aur la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal.In incercarea a castiga un nou mandat, Burleanu mizeaza pe sprijinul cluburilor mici, din esaloanele inferioare, si pe fotbalul feminin si futsal.

Principala promisiune facuta de Burleanu in programul pentru 2018-2022 este aceea ca va lua bani din drepturile de televizare din Liga 1 si ii va imparti tuturor membrilor afiliati.

Practic, echipele din Liga 1 vor ramane cu bani mai putini, pentru ca Burleanu vrea sa-i redirectioneze cluburilor mici care nu au nicio legatura cu fotbalul profesionist.

De asemenea, Burleanu le mai promite cluburilor ca va reusi sa micsoreze TVA-ul in fotbal si ca va contribui la atragerea de fonduri din bani publici, din partea autoritatilor locale.

Ce vrea sa faca Burleanu in Liga 1:

Directionarea unor sume de bani din drepturile de televizare pentru Liga 1 catre cluburile mici nu este singura masura ce vizeaza cluburile din primul esalon.

Acestea vor castiga bani si mai putini, intrucat Burleanu vrea sa mareasca numarul de echipe la 16. Cu alte cuvinte, o alta masura destinata sa atraga voturi din partea echipelor din Liga 2, care vor avea o sansa in plus de a fi in primul esalon.

Mai mult, Burleanu promite ca echipele care vor retrograda din Liga 1 vor continua sa primeasca bani din drepturile de televizare pentru a face trecerea mai usoara catre esalonul secund.

De asemenea, Burleanu mai promite si ca echipele din Liga 1 vor fi obligate sa foloseasca mai multi jucatori autohtoni sau crescuti in club in meciurile din campionat.

Toate aceste promisiuni au fost facute de Burleanu in programul de candidatura 2018-2022, trimis membrilor afiliati.

Burleanu sustine ca are deja peste 210 voturi si este sigur ca va castiga un nou mandat pe 18 aprilie.

Principalul sau contracandidat este Ionut Lupescu, in timp ce Marcel Puscas si Ilie Dragan au sanse foarte mici.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.