Ploua in autobuzele achizitionate de Primaria Craiova

0
259

Imaginilee au devenit virale in aceasta dimineata pe retelele de socializare! Intr-unul dintre noile autobuze aduse in Craiova ploua usor .. Nu ne asteptam ca atat de repede sa apara si unele defectiuni dar dupa modelul din Bucuresti , care au tot autobuze turcesti , totul este posibil ..

Reprezentantii Primariei Craiova spun ca au descoperit sursa apei care intra prin plafon direct peste calatori.

„Autobuzul care a prezentat, in aceasta dimineata, scurgeri de apa a fost imediat retras de pe traseu si dus la baza RAT pentru verificari. S-a constatat ca scurgerea de apa provenea de la aparatul de aer conditionat. S-a procedat imediat la remedierea deficientei constatate aparute in urma exploatarii, urmand ca autobuzul sa reintre pe traseu.Nu stim daca mai sunt alte probleme la alte autobuze”, au declarat reprezentantii Primariei.

Citeste si :  O nouă companie aeriană, Lumiwings, va începe operarea în luna aprilie 2021 pe ruta Craiova- Forli, Italia.

Luna trecuta, un autobuz a luat foc pe strada Amaradia iar azi autobuzele anuntate cu surle si trambite au dovedit ca nu sunt chiar atat de bune avand deja prima eroare ..

Autobuzele noi au euro 5 in conditiile in care se discuta la nivelul Uniunii Europene de acordul verde (Green Deal) care doreste sa reduca poluarea cu aproximativ 50% .

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.