PLUS Dolj a finalizat perioada de campanie interna pentru alegerile locale

0
250

Filiala Judeteana Dolj a Partidului Libertate, Unitate si Solidaritate (PLUS Dolj) a finalizat perioada de campanie interna pentru alegerile locale, in cadrul careia au avut loc 6 randuri de dezbateri, deschise tuturor membrilor PLUS, membrilor USR si simpatizantilor din afara celor doua partide.

Suntem singurul partid care a organizat dezbateri vii, unde persoane din partid si din afara lui au avut oportunitatea sa cunoasca toti candidatii PLUS si sa le adreseze intrebari.

In zilele urmatoare, vor avea loc procedura interna de vot si analiza finala a candidatilor de catre Biroul Judetean – in urma carora va rezulta lista finala a candidatilor din partea PLUS Dolj.

PLUS va participa – atat in Dolj, cat si peste tot in tara – la alegerile locale impreuna cu partenerii de alianta din USR, asa cum a si fost anuntat in mod constant. Lista finala a Aliantei va cuprinde candidati din cele doua partide, selectati in baza unei proceduri comune, care sa respecte criteriile de integritate ale ambelor partide.

Ne-am propus sa contribuim cu oameni de valoare, onesti si dedicati administratiei locale. Suntem convinsi ca vom reusi acest lucru.

Biroul Judetean PLUS Dolj

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.