Home » Politica » Politica National » PMP a convocat Congresul Extraordinar pe 16 iunie ! Traian Basescu s-ar putea retrage

PMP a convocat Congresul Extraordinar pe 16 iunie ! Traian Basescu s-ar putea retrage

PMP a convocat Congresul Extraordinar pe 16 iunie ! Traian Basescu s-ar putea retrage

Partidul Miscarea Populara – PMP a convocat Congresul Extraordinar al partidului pentru data de 16 iunie. Este posibil ca Traian Basescu sa se retraga din functia de presedinte, conform anuntului facut in februarie 2017.

”Sincer cred ca mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou si mi-am incheiat si misiunea politica in fruntea Partidului Miscarea Populara.In 2014 Partidul Miscarea Populara a reusit sa intre in Parlamentul European.La legislativele din 2016 Partidul Miscarea Populara a reusit sa intre in Parlamentul Romaniei .Exista o osatura sanatoasa a partidului, pe care o noua generatie de politicieni sa poate sa construiasca un partid puternic.Eu consider ca de azi, incepand cu reluarea lucrarilor Parlamentului, mi-am incheiat mandatul in functia de presedinte al PMP si voi declansa imediat procedurile de predare a stafetei catre cei care trebuie sa preia responsabilitatea evolutiei partidului.Sa avem zile bune”, a scris Traian Basescu.

Deputatul Eugen Tomac, presedinte executiv al PMP, a anuntat miercuri ca si-a depus oficial candidatura la presedintia partidului.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Dumitru Calina si-a depus candidatura la Primaria Craiova din partea PMP

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.