PMP DOLJ: CEREM DEMISIA PREFECTULUI JUDEȚULUI DOLJ

0
244

Deputat Ion Cupă, președinte PMP Dolj:Doljul are nevoie de un prefect în stare să gestioneze treburile județului, unul în care oamenii să aibă încredere”

 

Prefectul Narcis Dan Purcărescu a reușit, prin modul în care a abordat și situația legată de gestiunea prevenirii apariției coronavirusului la Craiova, să confirme, încă o dată, incapacitatea sa de a deservi cetățenii judetului Dolj, conform atribuțiilor pe care le are, în calitate de înalt reprezentant al guvernului în teritoriu.

Bâlbâiala administrativă a prefectului,  legată de sosirea în țară a cursei aeriene din Italia, care a generat panică în opinia publică, altoită pe o suficiență arogantă, nedemnă de un servant public, se înscrie într-un lung șir de fapte care îl descalifică din această funcție.

 Pasivitatea în rezolvarea legală a unor probleme reclamate de cetățeni și comunități locale din județ, implicarea, ilegală, în activitatea  unei organizații politice locale pe care în fapt o coordonează, la comanda unui lider politic de la Bucuresti, incapacitatea de a coordona eficient activitatea instituțiilor publice deconcentrate, comunicarea publică generatoare de confuzii și panică, atacarea unor instituții de presă locale descriu un comportament total nepotrivit, incompatibil cu statutul unui înalt funcționar public.

 Prefectul Dan Narcis Purcărescu a călcat în picioare toată încrederea care a fost investită în el. Prezența sa la cârma județului Dolj este un risc major la adresa securității doljenilor. Câte gafe, bâlbe, ilegalități, daune de imagine, și nu numai, trebuie să  mai producă actualul prefect pentru ca decizia demisiei/demiterii sale să devină realitate?!

Pe toate aceste considerente, solicităm de urgență demisia/demiterea imediată a domnului Purcărescu Dan Narcis din funcția de prefect al judetului Dolj și înlocuirea sa cu o persoană capabilă să-și îndeplinească, la zi, nu la fără frecvență, atribuțiile de serviciu în slujba cetățenilor și comunităților din Dolj.

 

                                         BIROUL DE PRESĂ PMP Dolj 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.