PMP Dolj: CEREM FINANTAREA MARILOR PROIECTE PENTRU OLTENIA

0
68

Deputat Ion Cupa, Presedinte PMP Dolj: ” Nu mai e timp pentru inaugurarea de borduri. Proiectele mari pentru Oltenia, in primul rand Spitalul Regional Craiova, trebuie finantate urgent”

PMP Dolj solicita guvernului sa nu mai amane finantarea marilor proiecte de infrastructura pentru Oltenia, in primul rand cel privind Spitalul Regional. Vechea guvernare a PSD a pierdut mult timp pretios, batand pasul pe loc in privinta demararii efective a lucrarilor. Aceasta greseala nu mai trebuie repetata.

Citeste si :  ALDE DOLJ: ALEGEREA PRIMARILOR IN DOUA TURURI DE SCRUTIN AR CONSOLIDA DEMOCRATIA LOCALA

Contextul actual impune concentrarea investitiilor pe mari proiecte care sa antreneze un efect de multiplicare in economie. S-ar putea crea astfel mii de locuri de munca bine platite si oportunitati pentru zeci, sute de IMM-uri care isi pot continua activitatea
Criza din sanatate, cu efecte atat de puternice in economie si societate ne arata zilnic, si aici in Oltenia, deficiente si limite care trebuie eliminate. Nu putem spera sa fim o regiune cu o calitate buna a vietii daca nu avem un sistem medical performant, pregatit sa faca fata oricaror provocari privind sanatatea publica.

Nu putem spera la investitii straine directe pe viitor daca nu finalizam cat mai repede problema infrastructurii rutiere care sa ne lege la coridoarele europene de transport.
Sunt acum conditii pentru o finantare adecvata a proiectului Spitalului Regional, atat de necesar judetului Dolj, intregii Oltenii. PMP face toate demersurile necesare pentru ca Guvernul Romaniei sa urgenteze procesul de constructie al Spitalului Regional Craiova. Avem o sansa mare acum sa rezolvam in Oltenia ceea ce nu am reusit din pacate in ultimii 30 de ani. Sa nu o ratam!

Citeste si :  Teatrul Colibri Craiova porneste in calatorie cu Pinocchio prin Oltenia

BIROUL DE PRESA PMP DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.