PMP DOLJ: Consiliul Județean Dolj să-și asume public responsabilitatea

0
221

”Topul rușinii” realizat de Observatorul Român de Sănătate- referitor la spitalele românești pentru care satisfacția pacientului nu contează ori în care pacienților li s-a solicitat bani sau atenții de către medici sau asistente în anul 2019, iar cel puțin unul din 5 pacienți internat a fost nevoit să își cumpere cu bani din buzunar materiale sau medicamente pe parcursul internării- are ca ”lider al rușinii” Spitalul Județean de Urgență din Craiova.

PMP Dolj cere Consiliului Județean DOLJ să-și asume public responsabilitatea pentru acest titlu rușinos obtinut de Spitalul Judetean de Urgență Craiova și să prezinte, în cel mai scurt timp, soluțiile concrete de redresare, dacă le are. 

Imaginea Craiovei și a județului Dolj sunt grav afectate de astfel de contraperformanțe.

Conducerea Consiliului Județean trebuie să vină în fața craiovenilor si să-si ceară scuze public pentru faptul că nu a reușit în atâtia ani de zile o reformă durabilă în sistemul de sănătate publica locală care să slujeasca intereselor pacienților.

PMP cere de asemenea demisia managerului SJU Craiova, a tuturor factorilor de decizie din unitatea spitalicească care au contribuit la acest eșec care ne arata întregii țări într-o lumină atat de proastă.

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.