Home » Politica » Politica Dolj » PMP Dolj : Doljenii voteaza primarii in doua tururi!

PMP Dolj : Doljenii voteaza primarii in doua tururi!

PMP Dolj : Doljeni voteaza primarii in doua tururi!

PMP Dolj : Doljeni voteaza primarii in doua tururi!

Organizatia Judeteana Dolj a Partidului Miscarea Populara a demarat duminica , 15 aprilie 2018, actiunea de strangere de semnaturi pentru initirea unei legi in Parlamentul Romaniei cu privire la alegerea primarilor in doua tururi.

PMP-istii doljeni s-au alaturat astfel actiunii la nivel national a Partidului Miscarea Populara care doreste schimbarea modului de alegere a primarilor , deoarece reprezentativitatea si legitimitatea primarilor alesi intr-un singur tur de scrutin este in continua scadere.

loading...
Craiovenii doresc VOT IN DOUA TURURI

Craiovenii doresc VOT IN DOUA TURURI

PMP considera ca alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin pune in pericol demoractia, intrucat sunt favorizati primarii in functie si totodata scade interesul cetatenilor in a-si exprima optiunea de vot precum si competitia in interiorul partidelor . In conditiile in care se mentine sistemul actual de alegere al primarilor si numarul din ce in ce mai mic al alegatorilor de la un scrutin la altul face ca un primar sa fie ales cu un numar extrem de mic de voturi care nu-i va conferi autoritatea si legitimitatea necesara conducerii intregii comunitati. Craiovenii s-au aratat interesati de initiativa PMP si au semnat in numar neasteptat de mare spunand ca nu este acceptabil ca un oras de marimea Craiovei sa aiba un primar ales cu mai putin de 10% din totalul alegatorilor inscris pe listele de votare.

Citeste si :  Protest impotriva gratierii si amnistitiei la Craiova

15 aprilie 2018
Dan Paloiu,
Presedinte PMP Dolj

Pe Facebook ne-ai dat Like?

Daca ti-a placut acest articol click pe butonul de mai jos.

 

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.