PMP DOLJ: STRATEGIE PENTRU DEZVOLTAREA OLTENIEI

0
424

Deputat Ion Cupa, Vicepresedinte national PMP, Coordonator al partidului pentru zona Olteniei: ”Vom propune masuri concrete pentru recuperarea intarzierilor in dezvoltarea Olteniei. PMP e vocea oltenilor care nu mai accepta amanari”

La finalul saptamanii trecute liderii organizatiilor PMP din Dolj, Mehedinti, Valcea, Olt si Gorj s-au reunit intr-o sedinta de lucru la Drobeta Turnu Severin, in prezenta presedintelui PMP, Eugen Tomac si a secretarului general-adjunct, Ioana Constantin.
”Scopul intalnirii a fost acela de a stabili principalele aliniamente ale pregatirii campaniei pentru alegerile locale in judetele Olteniei. Vom depune liste proprii de candidati in marea majoritate a localitatilor din Oltenia. Punctual, unde va fi cazul, vom incheia aliante locale care sa asigure partidului o reprezentare cat mai larga in structurile alese ale administratiei publice locale. Pledam in continuare pentru organizarea alegerilor pentru functia de primar in doua tururi de scrutin, un principiu pe care l-am afirmat si in negocierile pentru sustinerea actualului guvern.Iata ca guvernul isi asuma raspunderea pentru acest lucru. Ar marca un restart al democratiei la nivel local”- a afirmat liderul national al PMP, Eugen Tomac.
PMP considera ca problemele majore ale judetelor din Oltenia sunt aceleasi: lipsa unei infrastructuri rutiere moderne, procentul mic al racordarii gospodariilor la gaze, lipsa unor spitale locale si regionale moderne, insuficienta valorificare a potentialului agricol si turistic, nevoia atragerii mai multor bani europeni si a unor investitii mari, generatoare de locuri de munca bine platite. De aceea, Vicepresedintele national al PMP, coordonator al partidului pe regiunea Olteniei, deputatul Ion Cupa a pledat pentru o Strategie unitara a PMP pentru intreaga regiune , ceea ce ar putea consolida credibilitatea partidului.
”Oferta noastra de solutii va fi sustinuta de candidati credibili care vor veni cu argumente solide in fata cetatenilor. Asezam miza in egala masura pe oameni noi, cu mentalitati moderne si pe oameni cu experienta care au lasat ceva in urma activitatii lor.Ne propunem +10% in majoritatea localitatilor Olteniei. De aceste alegeri depind dezvoltarea infrastructurii politice a partidului si abordarea cu succes a alegerilor parlamentare care urmeaza”- a precizat Ion Cupa care este si presedinte interimar al PMP Dolj.
PMP a lansat deja, prin demersurile liderului Eugen Tomac in mediile Comisiei Europene si ale Parlamentului European, propunerea de a fi negociate de catre Romania fonduri speciale in viitorul Cadru Financiar Multianual pentru racordarea la gaze a tuturor gosodariilor din Romania, deci si a celor Oltenia.
”Conditii civilizate de locuit peste tot in comunitatile noastre inseamna in primul rand sanatate pentru romani. Nu mai putem amana racordarea tuturor cetatenilor nostri la elementele minimale de civilizatie moderna ”- a conchis liderul PMP Eugen Tomac care este si europarlamentar al partidului.

BIROUL DE PRESA PMP DOLJ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.