PMP DOLJ: USR, FRATE CU …PSD!?

0
297

Deputat Ion Cupă, președintele PMP Dolj: ”PMP nu a făcut și nu va face blat cu PSD. Nu PMP, ci USR a susținut validarea candidatului PSD la primăria Ișalnița în pofida faptului că acesta este incompatibil”

PMP atrage atenția unor formațiuni politice cu pretenții de dreapta, cum este USR să renunțe la dublul limbaj în materie de PSD.
Deși toată ziua trâmbițează antiPSD, anticorupție și pro integritate, USR la Dolj preferă aranjamente pe sub masă cu PSD în locul unui parteneriat pe dreapta în favoarea unei alternative care să înlocuiască PSD de la conducerea treburilor publice.

PMP consideră că legile cu incidență la alegeri și deciziile de incompatibilitate/ conflict de interese rămase definitive prin hotărârile judecătorești ale ICCJ trebuie respectate.
În acest sens toți cei șase candidați ai PSD pentru funcțiile de primari ai localităților Goiești, Pielești, Drăgotești, Ișalnița, Sălcuța, Poiana Mare care au interdicție de a candida în aceste alegeri trebuie să se supună rigorilor legii.

Atragem atenția PSD să renunțe la tentația de a mai propune candidați aflați în conflict cu prevederile legale.
PMP cere instituțiilor abilitate să se sesizeze cu privire la aceste candidaturi ilegale și imorale și să procedeze în consecință.

BIROUL DE PRESĂ PMP DOLJ

Hits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.