PNL a stabilit – candidatii pentru alegerile europarlamentare,cum si cand vor fi stabiliti!

0
75

PNL a stabilit -  candidatii pentru alegerile europarlamentare,cum si cand vor fi stabiliti! 1Biroul Executiv al PNL a decis in sedinta de luni, 30 iulie, modalitatea in care va fi intocmita lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Inscrierile in competitia interna se face pana pe 1 septembrie, candidaturile urmand sa fie depuse la Secretariatul General.
Dosarul de candidatura va cuprinde un CV profesional, un CV politic si un proiect pentru activitatea in Parlamentul European.Pentru a putea candida pe listele PNL, membrii PNL trebuie sa reprezinte o euroregiune de dezvoltare si sa beneficieze de sprijinul a jumatate plus unul dintre filialele din regiunea de dezvoltare.
Primul loc pe lista de candidati va fi decis de Biroul Executiv, la propunerea presedintelui PNL.
In cadrul listei de candidati ai PNL pentru alegerile europarlamentare, fiecare regiune de dezvoltare va avea cate 4 candidati plus unul supleant.
Cele 8 regiuni de dezvoltare vor fi ierarhizate in functie de rezultatul la alegerile locale si parlamentare si de sondajul de opinie efectuat de partid.
Votul va fi acordat de fiecare filiala care face parte din regiunea de dezvoltare de catre CDJ.
Ierarhia candidatilor pe lista va fi stabilita in functie de apartenenta candidatilor la o euroregiune, pentru respectarea reprezentativitatii echilibrului la euroregiuni si de punctajul dobandit de fiecare candidat.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Panica in PSD ! Seful AEP le-a spus ca nu au fost probleme cu tabletele. Refuza sa preia tabletele de la STS

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.