PNL Dolj a depus o coroană de flori în memoria eroilor Revolutiei din 1989

0
208

În urmă cu 31 de ani, pe 22 decembrie ’89, România scapă de dictatura comunistă şi porneşte definitiv pe drumul ireversibil al democrației. Reprezentanții Partidului Național Liberal Filiala Dolj au dorit să aducă un pios omagiu celor care au luptat și ne-au dat posibilitatea să fim liberi si să ne bucurăm de ceea ce înseamnă să fii cetățean european.

O delegație formată din consilieri municipali și județeni ai PNL Dolj a depus astăzi o coroană de flori pentru cinstirea memoriei eroilor Revoluţiei Române din 1989.

PNL Dolj a depus o coroană de flori în memoria eroilor Revolutiei din 1989 1

Din delegatia PNL Dolj au facut parte consilierii locali Marian Vasile, consilier local, presedintele PNL Craiova, Flavius Sirop, consilier local PNL, Adriana Ungureanu, consilier local, Alexandru Gidar, consilier judetean si Marcinschi Adriana, consilier judetean.

Presedintele PNL Dolj , deputatul Stefan Stoica a declarat : “Astăzi comemorăm 31 de ani de la căderea regimului comunist, 22 decembrie 1989 fiind ziua în care eroii s-au sacrificat pentru democrație!

În semn de omagiu pentru martirii Revoluției, reprezentanții PNL Dolj au depus astăzi o coroană de flori. Evenimentele de acum 31 de ani au schimbat cursul istoriei și drumul României spre modernizare, democrație și libertate este cel firesc! Gândul meu se îndreaptă spre cei care s-au opus dictaturii și au făcut posibilă o Românie democrată, iar curajul și jertfa lor vor rămâne pentru totdeauna în cărțile de istorie!”

Astăzi comemorăm 31 de ani de la căderea regimului comunist, 22 decembrie 1989 fiind ziua în care eroii s-au sacrificat…

Publicată de Stoica Stefan pe Marţi, 22 decembrie 2020

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.