PNL Dolj a inceput campania de strangere de semnaturi pentru Klaus Iohannis !

0
557

PNL a inceput campania de strangere de semnaturi pentru candidatura Presedintelui Romaniei , Klaus Iohannis la Alegerile Prezidentiale care au loc in aceasta toamna .

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat: “Zeci de mii de membri si sustinatori ai PNL se vor implica in aceasta campanie pe care o dorim ca o ampla consultare publica cu cetatenii romani, ca posibilitatea institutionalizarii unui dialog permanent cu cetatenii romani pe toata perioada care va urma. Il sustinem pe presedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni, pentru a garanta fiecarui roman o Romanie puternica”.

Campania a inceput la nivel national iar PNL Dolj a inceput in Piata Mihai Viteazu sa stranga semnaturi . La aceasta actiune au fost prezenti Stefan Stoica, Mario Ovodiu Oprea ,Robert Tilea, Mihai Firica, Marinel Florescu, Doru Caplea, Dan Diaconu, Ionut Stroe, Constantin Buta , Razvan Radu dar si Teodor Sas care de azi este membru PNL .

 

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.