PNL Dolj solicita organizatiei PSD sa inceteze campania de intimidare pe care o duce in Dolj impotriva oamenilor care au alte optiuni electorale.

0
102

Ilie Nemtaru , consilier local din partea PSD in comuna Farcas, l-a agresat pe unul din consatenii sai, membru PNL pe motiv ca nu vrea sa-l voteze.

Ilie Nemtaru, fost primar al comunei timp de foarte multi ani, a „incercat” cu blandetea pumnului si argumentul smuciturii sa-l convinga pe unul dintre membrii nostri de partid sa paraseasca barca liberala si sa voteze cu social-democratii.

Vazand ca se loveste de refuz, Nemtaru a coborat din masina, l-a apucat de brat si l-a smucit cu putere, apoi, pentru o mai „buna” convingere, i-a tras si o palma.
Precizam faptul ca membrul nostru de partid (a carui identitate ne-o dorim protejata) a depus plangere penala in data de 06.09.2020 la Politia Simnicul de Sus si s-a prezentat la Institutul de Medicina Legala.

Citeste si :  Apel pentru Craiova

Reamintim doljenilor ca, de-a lungul anilor, Ilie Nemtaru a excelat in a-si linsa oponentii, scandalurile din comuna, in care acesta este implicat, tinandu-se lant.

Biroul de presa al PNL Dolj

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.