PNL Dolj : Taximetrie electorala la Barca si Tuglui . Plangere penala la Tuglui!

0
160

PSD continua cu aceleasi practici pe care le-am vazut timp de 30 de ani la toate scrutinurile electorale. In comuna Birca directorul Liceului „Adrian Paunescu”, Dumitru Petre, cara oamenii la vot cu masina directorului de la prestatii sociale. Dovada stau imaginile transmise de cetatenii din comuna care ne-au informat ca pe tot parcursul zilei directorul liceului a fost vazut efectuand mai multe transporturi cu votanti. Ceea ce face acest director de scoala este descalificant. PNL Dolj nu tolereaza astfel de practici si cerem conducerii IPJ Dolj sa supravegheze si sa intervina in astfel de cazuri astfel incat rezultatul alegerilor sa nu fie viciat de practicile comunistoide ale PSD.
Un caz deosebit de grav s-a petrecut in urma cu doua ore in comuna Tuglui unde reprezenantul USR, profesorul Tudor Adrian Titiriga a fos lovit de un angajat al primariei care facea taximetrie electorala. Incidentul a avut loc in apropierea sectiei de votare 509 din comuna. Reprezentantul USR a fotografiat momentul in care, din masina angajatului primariei Tuglui, coborau doua persoane ce fusesera aduse pentru a vota. Acesta este moment in care reprezentantul USR a fost scuipat, injurat si lovit de angajatul primariei. Momentul a fost surprins si de camerele de supraghere din comuna. In acest caz a fost sesizata politia iar reprezentantul USR a depus plangere penala pentru loviri si alte violente. Nu este de mirare ca astfel de incidente au loc in comunele conduse de primari PSD, acolo unde politia se face ca nu vede practicile partidului ce se afla de 30 ani la putere in judetul Dolj. Ba mai mult, agentul de politie din comuna, prezent pentru calmarea spiritelor si-a permis sa-i recomande colegilor de la PNL si USR: “Nu mai faceti poze. Luati-va domeniul public acasa!”
Condamnam ferm astfel atitudini atat din partea unui angajat al unei institutii publice cat si din partea unui organ al legii care ar trebui sa intervina pentru a se asigura ca procesul de vot se desfasoara in limite legale si nu pentru a proteja interesele unui primar PSD.
Biroul de presa al PNL Dolj

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Sondaj IMAS : Klaus Iohannis ramane favorit cu putin peste 45 de procente la Alegerile Prezidentiale din 10 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.