Home » Politica » Politica National » PNL nu participa la sedinta in care va fi citita motiunea de cenzura

PNL nu participa la sedinta in care va fi citita motiunea de cenzura

Share ..
PNL nu participa la sedinta in care va fi citita motiunea de cenzura

PNL nu participa la sedinta in care va fi citita motiunea de cenzura

PNL , prin vocea noului Presedinte, Ludovic Orban a spus ca nu va participa la sedinta in care va fi citita motiunea de cenzura

“Duminica este zi de odihnă de la Dumnezeu. (…) Nu vom participa. Noi avem în cursul zilei de mâine etapa a doua a alegerii conducerii naționale, alegerea Biroului Politic. După alegerea Biroului Politic voi convoca Biroul Politic luni pentru a hotărî care este poziția oficială a PNL față de grava criză în care se află România datorită majorității parlamentare”, a declarat Orban, după Congresul PNL.

El a susținut că PNL vrea să ajungă la guvernare prin votul oamenilor, nu prin “pertractări, negocieri pe sub masă cu diferitele fracțiuni ale actualului partid de guvernământ”.

“Pentru mine toți sunt la fel de răi, atât mustăciosul șef, cât și cel care se leagă cu lanțuri la Palatul Victoria și confundă sediul Guvernului cu sediul PSD”, a spus Orban.

Noul președinte al PNL a arătat că oricând este posibil să se facă alegeri anticipate și că PNL va susține această variantă.

“Toată poziția oficială a partidului va fi stabilită pentru criza politică în Biroul Politic, iar ulterior vom adopta, într-o perioadă de maximum o lună, o strategie politică care să plece de la situația actuală, de la configurația politică din Parlament, de la starea de spirit care există în populație. Oricum, guvernarea CAP-ului vechililor roșii este un rău imens pentru România și cred că românii se vor convinge cât de curând că au fost mințiți, că alegerile au fost câștigate cu niște promisiuni lipsite de acoperire și fundament și că de fapt PSD și-a dorit puterea pentru cu totul și cu totul ale lucrări decât pentru a aduce lucruri bune pentru viața românilor”, a mai spus Orban.

Întrebat dacă respinge total varianta ca PNL să voteze la moțiunea de cenzură, el a arătat că, din punctul său de vedere, așa ar trebui să se întâmple, însă a precizat că orice decizie importantă în partid trebuie luată în forurile statutare.

Duminică, liberalii se reunesc în Consiliul Național de Coordonare unde vor fi aleși patru prim-vicepreședinți, secretarul general, 16 vicepreședinți: 8 vicepreședinți pe domenii, coordonatori ai comisiilor de specialitate și 8 vicepreședinți pe regiunile de dezvoltare și 16 membri pentru Biroul Executiv, trezorierul și membrii comisiilor CA și CNRC. Secretarul general al liberalilor este propus de președintele PNL.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Ludovic Orban, noul presedinte al Partidului National Liberal

Ludovic Orban a castigat sambata functia de presedinte al Partidului National Liberal, asa cum era de asteptat, in fata lui...

Închide