PNL si USR PLUS continua actiunile comune . Maine au programat o conferinta de presa..

0
53

PNL si USR Plus formeaza deja majoritatea in Consiliul Local Craiova chiar daca aceasta nu a fost oficializata . PNL si USR Plus au avut acelasi mesaj cand au convocat sedinta extraordinara ..

 

 

“A trecut o lună și jumătate de la alegerile locale, consilierii au depus jurământul, supleanții au fost și ei validați de judecătorie, ca urmare Craiova are un Consiliu Local legal constituit, însă Primarul PSD nu a convocat încă o ședință de consiliu.
Suntem cu toții într-o perioadă încărcată și dificilă în care este esențială funcționarea Consiliului Local și, înțelegând votul și dorința cetățenilor, începerea activității nu mai poate fi amânată.
Consilierii locali USR PLUS și PNL, reprezentând majoritatea consilierilor locali ai Municipiului Craiova, convoacă o ședință extraordinară a Consiliului Local pentru 16 noiembrie 2020, ora 10:00, cu o ordine de zi care acoperă punctele necesare pentru a porni munca în noul Consiliu Local.
Ședința va avea următoarea ordine de zi:
1) Alegerea președintelui de ședință al Consiliului Local Craiova.
2) Depunerea jurământului de către consilierii locali supleanți, validați de Judecătoria Craiova după data constituirii Consiliului Local Craiova
3) Constituirea Comisiei de validare a alegerilor și de numărare a voturilor
4) Alegerea viceprimarilor municipiului Craiova
5) Organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Craiova
6) Depunerea jurământului de către primarul Municipiului Craiova
7) Diverse” au mentionat USR Plus si PNL ..
Maine are loc o conferinta de presa comuna la care vor participa consilierii municipali PNL şi USR PLUS incepand cu ora 9 la sediul USR Plus ..
Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.