Politia recunoaste ca a interpretat eronat legislatia internationala cu privire la numarul anti-PSD

0
169

Politia recunoaste ca a interpretat eronat legislatia internationala cu privire la numarul anti-PSD 1Politia propune clasarea dosarului penal si recunoaste ca a interpretat eronat legislatia internationala. Nici o demisie anuntata.

Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) anunta intr-un comunicat oficial ca va propune procurorilor sa claseze dosarul penal pe numee lui Razvan Stefanescu, proprietarul Audiu-ului inmatriculat in Suedia cu numarul MUIE PSD. IGPR recunoaste in comunicat ca Directia Rutiera a interpretat ”eronat” Conventia de la Viena si anunta ca seful Politiei a ”declansat verificari”.

In ciuda scandalului urias si a prestatiei publice criticate unanim, seful IGPR nu a anuntat nici o demisie si nici o demitere.

Citeste si :  Un nou caz Caracal zguduie Romania! Ucisa cu Politia la usa!

Politistii au anuntat ca placutele personalizate au fost retrase de catre Agentia Suedeza de Transport, iar soferul va putea circula doar cu numerele permanente.

Comunicatul oficial:

Avand in vedere interesul public major in ceea ce priveste circulatia pe drumurile publice din Romania a unui autoturism inmatriculat in Suedia, Centrul de Informare si Relatii Publice al Inspectoratului General al Politiei Romane este abilitat sa comunice urmatoarele:

In conformitate cu ultimele precizari primite pe canalele de cooperare politieneasca internationala, Politia Romana va preda autoritatilor suedeze numerele de inmatriculare personalizate, cu continut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, intrucat acestea au fost retrase de catre emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de inmatriculare permanente.

Citeste si :  DIICOT anunta oficial ca ADN-ul din oasele descoperite in casa lui Dinca este al Alexandrei

Referitor la modul eronat in care Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a realizat argumentarea juridica privind aplicabilitatea, in acest caz, a Conventiei de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Politiei Romane a dispus deja declansarea unor verificari, la finalul carora vor fi luate masurile legale care se impun si vor fi aduse, de indata, la cunostinta opiniei publice.

In ceea ce priveste dosarul penal instrumentat in prezent, in cursul zilei de astazi, Brigada de Politie Rutiera din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti va propune unitatii de parchet competente solutia de clasare a cauzei.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.