Politica schimba armele : lupta pe facebook ! Prima victima Calinoiu Eugen

0
759
Sursa Foto Facebook Calinoiu Eugen Costel
Sursa Foto Facebook Calinoiu Eugen Costel

Nici nu am intrat in campanie electorala si deja incep a-si arata armele care de la afis , fulare sau geci sa ajuns pe facebook ! Cum in spatiu virtual multe sunt permise acum cateva momente tocmai ce sa incheiat un mic meci pe reteaua de socializare . Dar sa spunem despre ce este vorba .

Cum pe aceasta retea oricine poate avea orice nume … adversarii PNL Craiova au inceput sa faca primii acest pas si anume au apelat la o tactica pierzatoare spunem noi : au creat un cont fals cu numele Candidatului PNL la Camera Deputatilor Calinoiu Eugen care a tinut sa anunte pe facebook : 

“A fost creat, in mod abuziv, un nou cont de Facebook cu numele meu…va rog insistent sa nu dati curs cererilor se orice fel venite de pe acest cont fals.
Va multumesc!”

Dupa cateva minute cei care au creat contul au inceput sa adauge persoane insusind astfel persoana domnului Calinoiu Eugen care impreuna cu prietenii de pe facebook au incercat cu succes ca acest cont sa fie raportat la facebook pentru ca a fost un cont fals !

La maxim 30 de minute contul a devenit inactiv asadar o tactica gresita a adversarilor domnului Calinoiu care au inceput campania murdara … nu electorala !

Redactia Jurnal de Craiova va da cateva sfaturi cu privire la reteaua Facebook iar unul din ele este ca dumneavoastra sa verificati daca un cont este fals sau nu cautand in bara de sus acelas nume sau daca cunoasteti persoana respectiva incercati sa luati legatura sub alta forma .

Avand in vedere ca urmeaza o perioada agitata va recomandam sa fiti atenti la cererile care va vin pe reteaua Facebook dar in special la link-urile ce va sunt date pe chat sau pe diferite profile !

In perioada ce urmeaza Jurnal de Craiova vine in ajutorul dumneavoastra cu multe informatii utile si in domeniul IT !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.