Polițiștii au făcut prăpăd în weekend printre cei care nu respectă regulile impuse cu privire la covid-19

0
23

Au fost legitimate peste 11.600 de persoane şi iar în urma verificărilor privind modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, au fost constatate şi aplicate peste 2200 de sancţiuni contravenţionale.

Polițiștii din București au fost foarte ocupați în weekend, controlând la sânge agenții economici din Capitală cu privire la respectarea măsurilor impuse de autorități pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

Astfel, peste 3.300 de mari magazine, magazine de cartier şi terase, precum şi peste 3.100 de mijloace de transport au fost verificate de poliţişti la sfârşitul săptămânii trecute, în Capitală, fiind date amenzi de peste 600.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Citeste si :  Marcel Vela, dupa intalnirea cu Ludovic Orban, de la MAI: Banii din amenzile COVID-19 se duc la sanatate!

”În intervalul 30 octombrie – 01 noiembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipului Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti au acţionat în vederea verificării modului în care sunt respectate prevederile legale privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost verificate aproximativ 3310 de obiective reprezentând: pieţe agroalimentare, târguri, complexuri comerciale, mari magazine, dar şi magazine de cartier, terase. De asemenea au fost efectuate controale în 3160 de mijloace de transport în comun de suprafaţă, dar şi de subteran”, anunţă luni Poliţia Capitalei.

Citeste si :  AMAZON Romania se alatura campaniei Crucii Rosii

În cadrul acţiunii, au fost legitimate peste 11.600 de persoane şi iar în urma verificărilor privind modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, au fost constatate şi aplicate peste 2200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 599.000 de lei.

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.