Politistii au gasit un pistol la o tanara din Cerat ..

0
476

La data de 1 august a.c., politisti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Dolj, cu sprijinul Politiei Orasului Segarcea, au efectuat o perchezitie la domiciliul unei tinere de 18 ani, din Cerat, banuita de comiterea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor.

In urma activitatilor desfasurate, politistii au gasit un pistol neletal, supus autorizarii, prevazut cu incarcator si 5 cartuse. Arma a fost ridicata de politisti in vederea continuarii cercetarilor, iar la finalizarea acestora, dosarul penal urmeaza sa fie inaintat unitatii de parchet cu propunerile corespunzatoare.

„Politisti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Dolj, cu sprijinul Politiei Orasului Segarcea, au efectuat o perchezitie la domiciliul unei tinere de 18 ani, din Cerat, banuita de comiterea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor. In urma activitatilor desfasurate, politistii au gasit un pistol neletal, supus autorizarii, prevazut cu incarcator si cinci cartuse”, informeaza IPJ Dolj.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.