Polul de dreapta nu este agreat de toata lumea! Cristian Pitica lasa Forța Dreptei Dolj si trece la PUSL!

0
1243

Partidul Umanist Social Liberal anunță înscrierea în rândurile sale a membrilor marcanți ai Forței Dreptei de la nivelul județului Dolj și al Municipiului Craiova în organizația PUSL, în frunte cu secretarul general al organizației, Cristian Pitica.

Alături de colegii săi, acesta a decis să se alăture echipei PUSL, aducând cu sine experiența sa, precum și angajamentul pentru valorile umaniste. Împreună, vom continua să muncim pentru promovarea principiilor umaniste, asigurând un viitor mai bun pentru toți românii. Gestul politic al liberalilor doljeni confirmă faptul că românii nu mai pot fi păcăliți de fragilitatea unor construcții precum cea girată de USR și PMP, arătând că așa numitul „pol de dreapta” este un demers sortit eșecului.

În lumina coerenței ideologice și a responsabilității asumate, aceea de partid al armoniei, respectului și normalității, al faptelor și nu al vorbelor, de liant onest și legitim între celelalte forțe politice de la nivel local și național, Partidul Umanist Social Liberal reconfirmă deschiderea sa pentru colaborarea cu profesioniști dedicați, care împărtășesc viziunea pentru o societate justă, echitabilă și orientată către progresul durabil, în spiritul valorilor perene ale ființei umane: Demnitate, Onoare și Curaj.

Biroul de presă al PUSL

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.