Home » Actualitate » Actualitate Dolj » POMPIERII, CHEMATI SA SCAPE O FAMILIE DE GARGAUNI

POMPIERII, CHEMATI SA SCAPE O FAMILIE DE GARGAUNI

In aceasta dimineata, in jurul orei 05.30, Detasamentul 1 de Pompieri Craiova a intervenit in satul Palilula, comuna Bucovat, pentru indepartarea unui roi de gargauni (Vespa Crabo) care isi facusera adapost in podul locuintei unei persoane din localitate, reprezentand un potential pericol atat pentru locatari, cat si pentru vecini.

Interventia a fost una deosebita, situatia cu care s-au confruntat pompierii la fata locului fiind una inedita. Doi militari din cadrul echipajul CBRN, echipati in costume de protectie adecvate mediului in care actionau, au urcat in podul casei si au indepartat roiul de insecte, pe care l-au sigilat intr-un sac din material plastic.

In urma interventiei pompierilor doljeni, populatia din zona a fost ferita de posibile situatii nedorite, fiind cunoscut faptul ca aceste insecte, in anumite conditii, pot deveni agresive si ataca oamenii.

Lasa un comentariu aici !
Ajuta si tu Jurnal de Craiova!
Citeste si :  Pompierii doljeni - Locul I pe tara

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.