POMPIERII, CHEMATI SA SCAPE O FAMILIE DE GARGAUNI

0
506

POMPIERII, CHEMATI SA SCAPE O FAMILIE DE GARGAUNI 1

In aceasta dimineata, in jurul orei 05.30, Detasamentul 1 de Pompieri Craiova a intervenit in satul Palilula, comuna Bucovat, pentru indepartarea unui roi de gargauni (Vespa Crabo) care isi facusera adapost in podul locuintei unei persoane din localitate, reprezentand un potential pericol atat pentru locatari, cat si pentru vecini.

Interventia a fost una deosebita, situatia cu care s-au confruntat pompierii la fata locului fiind una inedita. Doi militari din cadrul echipajul CBRN, echipati in costume de protectie adecvate mediului in care actionau, au urcat in podul casei si au indepartat roiul de insecte, pe care l-au sigilat intr-un sac din material plastic.

In urma interventiei pompierilor doljeni, populatia din zona a fost ferita de posibile situatii nedorite, fiind cunoscut faptul ca aceste insecte, in anumite conditii, pot deveni agresive si ataca oamenii.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.