Poveștile vacanței și premieră în week-end la Teatrul Colibri

0
276

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova ne așteaptă în acest week-end la întâlnirea în premieră cu „Elefănțelul curios“ și la o porție de teatru interactiv prin „Povestea celor trei purceluși“, alături de actorii: Oana Stancu, Geo Dinescu, Robert Iovan, Adriana Ioncu, Daniel Mirea, Alla Cebotari, Marin Fagu, Ionica Dobrescu, Cosmin Dolea.

 

Sâmbătă, 04 noiembrie 2023, de la ora 18:00 ne bucurăm de premiera spectacolului „Elefănțelul curios“, după Rudyard Kipling, scenariul și regia: Geo Balint, scenografia: Tünde Tomos, muzica și versurile: Marin Fagu, cu actorii: Oana Stancu, Geo Dinescu, Robert Iovan, Adriana Ioncu, Daniel Mirea, Alla Cebotari, Marin Fagu, Ionica Dobrescu, Cosmin Dolea.

Spectacolul „Elefănțelul curios“ este o poveste amuzantă, educativă, exotică, deci foarte atractivă, o metodă artistică de descoperire și cunoaștere a caracterelor, a limitelor, un drum inițiatic al vieții.

Poveștile vacanței și premieră în week-end la Teatrul Colibri 1

Duminică, 05 noiembrie 2023, ora 11:00 ne dezvăluie „Povestea celor trei purceluși“, teatru interactiv, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, pictură Iulia Goanță, desen afiș Ioana și Andrei Popescu.

„Povestea celor trei purceluși“ este un pretext pentru a-i învăța pe cei mici, într-o manieră dinamică și amuzantă, să fie harnici, ordonați, să mănânce sănătos, să fie prietenoși cu natura.

 

Totodată, nu uităm să ne bucurăm de „Grădina cu povești“, expoziție deschisă până la 30 noiembrie, în Sala Studio și să fim darnici și buni în campania „Du povestea mai departe“campanie de colectare cărți, jucării și rechizite pentru a fi dăruite copiilor defavorizați, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, derulată în parteneriat cu Cornul Abundenței și Asociația „Bucurie pentru viață“. Donații se pot face în foyerul teatrului, până la 15 decembrie 2023, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

 

Expoziția „Grădina cu povești“ poate fi vizitată de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00.

 

Biletele pentru spectacole se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri

Preț unic premieră: 20 lei / pers., iar pentru duminică: 13 lei / pers. 

 

Reamintim că după începerea spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.