Precizare pentru domnul Gabriel Zamfir !

0
653

Precizare pentru domnul Gabriel Zamfir ! 1Fac aceasta precizare pentru domnul Gabriel Zamfir ca un raspuns fata de acuzele aduse pe pagina personala de facebook . Domnule Gabriel Zamfir nu am scris la comanda nimanui si pot sa spun ca am relatat o conferinta de presa la care am participat .

Daca ne legam de perioada ALDE am o rugaminte sa spuneti opiniei publice cum si in ce fel ati plecat de la acest partid si cati bani aveti de dat unor persoane din conducerea Alde . Realizarile dumneavoastra in Alde sunt la fel ca si la institutia pe care o conduceti adica ZERO !

Cand am sa scriu la comanda va promit ca sunteti primul care va afla acest lucru . 

Pana una alta ziarul meu online a prins contur iar cei care cred in mine sunt multi spre disperarea de care dati dovada ..

Am ales sa fac presa exact cand dumneavoastra incercati sa dati afara pe cineva din Alde pentru ca isi castigase pozitia de consilier .. Nu am uitat !

Pomana electorala facuta la acel concert a fost pe banii craiovenilor . Au fost concerte cu Sala Polivalenta plina fara sa fie nevoie de invitatii … corect dar nu in mandatul dumneavoastra . Institutia pe care o conduceti are o imagine buna datorita vechilor manageri . Pacat ca o patati prin diverse scandaluri ..

In alta ordine de ideei am fost singurul care am publicat comunicatul institutiei pe care o conduceti . Cati colegi din presa au facut acest lucru ? Cati bani dati unei singure persoane care are la fel ca si mine un ziar online pentru a va publica articolele institutiei care o conduceti ? Nu va spun numele persoanei pentru ca o stiti deja .. cumva 25.000 pe an ?

Eu am incheiat un parteneriat si cred ca mi-am respectat conditiile dar din pacate acesta se intrerupe din acest moment si tin sa va aduc aminte de cateva aspecte din trecutul dumneavoastra .

De cate ori ati venit la Filarmonica pana sa deveniti manager ? O singura data si atunci pentru a incheia o asigurare pentru papucul institutiei .

Unde este corpul de balet si salile de expozitii ? O alta intrebare pentru dumneavoastra .

Proiectul “castigator” de manager este al dumneavoastra ? Cred ca nu domnule manager!

Faptul ca ma atacati pe mine nu face altceva decat sa intrati in selectul club al celor care ma ataca .. ciudat sau nu toti au la baza partidul comunist pe care il aparati .

Inca ceva si am sa inchei : Realizarile dumneavoastra sunt ZERO !

P.S. : Am dreptul la o viata privata dar cand vine vorba de meserie sunt corect .. E un ghinion pentru multi din presa ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.