Home » Politica » Politica Craiova » Preda Nica Sorin , candidatul PNR la functia de primar al Craiovei : “Din pacate spiritul civic se dezvolta dupa 30 de ani la tineri din ziua de azi.”

Preda Nica Sorin , candidatul PNR la functia de primar al Craiovei : “Din pacate spiritul civic se dezvolta dupa 30 de ani la tineri din ziua de azi.”

Share ..
Preda Nica Sorin , candidatul PNR la functia de primar al Craiovei : "Din pacate spiritul civic se dezvolta dupa 30 de ani la tineri din ziua de azi."

Preda Nica Sorin , candidatul PNR la functia de primar al Craiovei : “Din pacate spiritul civic se dezvolta dupa 30 de ani la tineri din ziua de azi.”

Jurnal de Craiova : Care este diferenta dintre dumneavoastra si ceilalti candidati la fotoliul de primar al Craiovei ?

Preda Nica Sorin : Nu pot face diferența între persoana mea și ceilalți candidați. Nu îi cunosc personal. Indiferent de culoarea politică, la alegerile locale trebuie votată persoana nu partidul.

Jurnal de Craiova : Ce masuri concrete aveti pentru tineri ? Pe multi daca ii intrebam nici nu stiu ce se intampla pe 11 iunie. Ce planuri aveti pentru informarea lor?

Preda Nica Sorin : Din păcate spiritul civic se dezvoltă după 30 de ani la tineri din ziua de azi. Trebuie să înțeleagă că viitorul este al lor ! Vom demara o campanie de informare special creionată pentru tineri.

Jurnal de Craiova : Pentru sectorul privat, care sunt solutiile pentru atragerea investitorilor ? Cum îi puteti ajuta pe cei care acum au probleme din cauza masurilor impuse de Guvern cu salariile din sectorul public ?

Preda Nica Sorin : Avem un proiect numit SPEC (Serviciul de Promoție Economică a Municipiului Craiova) Detalii în campania electorală.

Jurnal de Craiova : Cum îi puteţi convinge pe cei care sunt plecaţi din Craiova să revină acasă? Ce masuri aveti pentru ei ?

Preda Nica Sorin : Din experiență proprie, după aproape 13 ani de străinătate. Trebuie să îți dorești să te întorci în România. Primăria nu poate face mare lucru fără ajutorul guvernului.

Jurnal de Craiova :Primele trei masuri pe care dumneavoastra vreti sa le implementati daca castigati aceasta batalie…

Preda Nica Sorin : Comunicarea între instituțiile Orașului . Minimizarea birocrației . Transparenta cheltuielilor publice. Consultarea cetățenilor în probleme de interes local.

 

 

 

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Jocuri magice si Buna dimineata, noapte buna, in week-end, pe scena Fabricii de povesti electroColibri

Doua spectacole va asteapta in acest sfarsit de saptamana : Jocuri magice si Buna dimineata, noapte buna,  pe scena Fabricii...

Închide