Prefectul judetului Dolj, Dan Narcis Purcarescu, a participat joi la ceremonial militar – religios organizat cu prilejul Zilei Eroilor

0
117
Prefectul judetului Dolj, Dan Narcis Purcarescu, a participat joi la ceremonial militar – religios organizat cu prilejul Zilei Eroilor 1
Prefectul judetului Dolj, Dan Narcis Purcarescu, a participat joi la ceremonial militar – religios organizat cu prilejul Zilei Eroilor

Prefectul judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, a participat joi, 25 mai 2017, la ceremonial militar – religios organizat în Cimitirul Sineasca cu prilejul Zilei Eroilor. Cu această ocazie a dat citire mesajului premierului României, Sorin Grindeanu.

Mesaj al premierului Sorin Grindeanu cu ocazia Zilei Eroilor

25 mai 2017

Marcăm astăzi o zi dedicată celor mai buni dintre noi, care s-au jertfit pe câmpul de luptă pentru a-și apăra credința și pământul. Dacă avem astăzi o patrie, o casă, o familie dragă pentru care nu ne temem că o vom pierde, aceste lucruri se datorează în primul rând acelor oameni bravi.

Citeste si :  Nicusor Dan ATAC la adresa lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu

De aceea, îmi exprim sentimentele profunde de respect, recunoștință și admirație pentru eroii poporului român, tați și bunici ai noștri, înaintași care și-au pierdut viața de tineri în război, unii necunoscuți.

Un gând puternic de speranță dedic militarilor noștri aflați astăzi în teatre de război: să se întoarcă sănătoși acasă! Iar pentru cei care au căzut pe câmpul de luptă în onoarea României și pentru valorile ei, cel mai adânc respect!

Citeste si :  Tenis : Mesajul Simonei Halep pentru Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Dar eroi nu sunt doar cei care și-au pierdut viața în luptă, ci și cei care au supraviețuit după ce au riscat totul pentru patrie. Îi consider eroi și pe veteranii noștri, o mână de oameni care mai sunt în viață acum, și care plătesc încă, în fiecare zi, în conștiință și în vise, pentru ororile cărora le-au fost martori în cel de-Al Doilea Război Mondial. Respect, dragi veterani, și să ne bucurăm multă vreme de acum încolo de dumneavoastră!

Salut cu acest prilej și Armata Română, care are parte de atâta stimă, încredere și simpatie din partea poporului nostru, sentimente câștigate prin onoarea și spiritul de sacrificiu dovedite în toate momentele istoriei.

Memorie eternă eroilor români!

Citeste si :  Grindeanu : Nu-mi dau demisia! ATACURI la Dragnea si GASCA de penali din jur! Il da in gat pe Dragnea ca i-a propus functii ca sa DEMISIONEZE!

 

Sorin Grindeanu

Prim-ministru al României

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.