Prefectul Judetului Dolj , Narcis Purcarescu despre italianul infectat cu coronavirus : Am identificat traseul mai simplist pentru ca el poate sa stie ce a facut in cele patru zile..

0
217

Cetateanul italian ,  Cesare Emenddatori depistat cu coronavirus a intrat in contact si cu mai multe persoane din Craiova, autoritatile au reusit sa identifice, pana acum, masina pe care acesta a inchiriat-o, pasagerii care au stat in preajma lui in avion si au refacut, in mare, traseul acestuia.

Cesare Emenddatori a aterizat in seara zilei de 18 februarie apoi a inchiriat o masina pentru a ajunge in Gorj.

„Nu a fost o sedinta, ci am constituit o celula de criza. Pana acum, am reusit sa identificam masina pe care a inchiriat-o cetateanul italian, persoanele care au stat in preajma cetateanului italian in avion cand a venit si cand a plecat. De asemenea, am identificat traseul mai simplist pentru ca el poate sa stie ce a facut in cele patru zile. In data de 18 februarie, la ora 23.45, a aterizat avionul, a preluat masina inchiriata si a plecat direct la socrii acasa, in judetul Gorj. S-a intors in data de 22 februarie, a predat masina reprezentantului firmei de la care a inchiriat-o, s-a urcat in avion si a plecat in Italia”, a mentionat prefectul judetului Dolj.

Citeste si :  A fost gasita adolescenta urcata cu forta intr-o masina neagra, in Maramures

Pasagerii  si cele sapte stewardese vor fi contactati de DSP Dolj pentru a li se face analize.

„Facem demersuri catre compania de zbor pentru identificarea, pentru CNP-urile celor care au stat in preajma cetateanului italian. Vorbim despre 22 pasageri la dus, 22 intors. Cei 44 plus cele sapte stewardese urmeaza sa fie contactati de Directia de Sanatate Publica Dolj si sa li se faca analizele”, a mai spus Purcarescu.

Nu doar autoritatile din Dolj sunt in alerta ! Si autoritatile din Gorj fac demersurile necesare pentru identificarea tuturor persoanelor care au avut contact cu italianul.

Citeste si :  Florin Cîțu: Nu ar trebui să avem niciun val 4 al pandemiei. Eu voi susține ca economia să rămână deschisă

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.