Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca : Deșertificarea este o realitate, dar cu fiecare copac plantat putem contribui la un mediu curat ..

0
282

Prefectul judetului Dolj, Nicusor Rosca a participat astăzi la o acțiune de împădurire la Dăbuleni, alături de președintele României, Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu, dar și de ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tancsoz Barna, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă și parlamentarii de Dolj, Ștefan Stoica și Ionuț Stroe.

“Am participat astăzi la o acțiune de împădurire la Dăbuleni, alături de președintele României, Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu, dar și de ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tancsoz Barna, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă și parlamentarii de Dolj, Ștefan Stoica și Ionuț Stroe.

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca : Deșertificarea este o realitate, dar cu fiecare copac plantat putem contribui la un mediu curat .. 1

Deșertificarea este o realitate, dar cu fiecare copac plantat putem contribui la un mediu curat, pentru noi și generațiile viitoare. Vremea ne-a arătat astăzi în decurs de jumătate de oră cum putem trece de la primăvară la iarnă, iar schimbările climatice pot fi stopate prin protejarea mediului înconjurător. Avem garanția că Guvernul va finanța programul de împădurire și procesul de deșertificare se va diminua!” a declarat Prefectul judetului Dolj, Nicusor Rosca ..

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.