Pregatirile pentru Festivalul IntenCity au intrat in linie dreapta ..

0
584

Festivalul IntenCity a devenit o tradiție începând cu vara anului 2022, și este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Saptamana trecuta am fost pe Stadionul Ion Oblemenco unde a fost decopertat gazonul iar Antoniu Zamfir, directorul Operei Române Craiova,a dat ultimele amanunte legate de festival.

“Această ultimă sută de metri până la festival este pentru noi o cursă contracronometru. Calendarul de activităţi este foarte bine stabilit. Avem experienţa anului trecut, atunci când mai puteam avea sincope din cauza lipsei de experienţă. Anul acesta, însă, calendarul este foarte, foarte bine stabilit. De săptămâna viitoare vom începe montarea acelui mastodont de scenă şi a covorului de protecţie“, a declarat Antoniu Zamfir, directorul Operei Române Craiova.

Despre numarul de bilete si abonamente vandute nu s-a putut oferii date exacte insa abonamentele VIP, ele sunt aproape epuizate..

„Nu aş putea să vă spun o cifră exactă a biletelor şi abonamentelor vândute până acum. Însă pot spune că este mult mai bine decât anul trecut, iar acest lucru este firesc, fiindcă festivalul are deja notorietate. Noi ne aşteptăm ca cel puţin pentru seara de duminică să avem casa închisă, atât pentru stadion, cât şi pentru Sala Polivalentă. În ceea ce priveşte abonamentele VIP, ele sunt aproape epuizate. Probabil în câteva zile vom anunţa casa închisă pentru acest tip de abonamente. Însă, abonamente generale şi bilete încă se găsesc“, a mai spus directorul Operei Române Craiova.

Antoniu Zamfir a mai spus că una dintre cele mai mari dorinţe legate de festivalul de anul acesta a fost aceea de a-l aduce pe scena de la Craiova pe The Weeknd.

„Ne-am fi dorit, de exemplu, să aducem la Craiova The Weeknd, însă nu am reuşit. Dar şi anul trecut am vrut să îl aducem pe Enrique Iglesias şi nu s-a putut. Însă am reuşit anul acesta. Deci, avem dreptul să sperăm că, poate, la anul vom reuşi să aducem la Craiova The Weeknd – această formaţie imensă a lumii“, a declarat Antoniu Zamfir.

Biletele pot fi achiziționate online de pe https://iticket.ro/event/intencity sau direct de la Agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă. Nu uita că poți obține biletul și de la Caravana IntenCity, unde beneficiezi de o reducere de 25%! ?️?

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.